Voor onze opdrachtgever Uitgevrij Zwijsen in Tilburg, zijn wij opzoek naar een Educatief Uitgever Rekenen voor het primaire onderwijs.

Als Uitgever ben je onderdeel van de afdeling Conceptinnovatie & Contentontwikkeling en rapporteer je aan de manager van deze afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de commerciële en inhoudelijke ontwikkeling van het fonds Rekenen: je ontwikkelt een strategie voor dit fonds, stelt uitgeefplannen op en stuurt op omzet en kosten. Je ontwikkelt innovatieve en marktgerichte producten binnen je fonds, die nauw aansluiten bij de andere educatieve fondsen binnen de uitgeverij. Op die manier bewaak je (samen met de andere Uitgevers) de doorgaande leerlijn. Je werkt nauw samen met de Marketeer, de Fondsredacteur, de Projectleider en de verantwoordelijken voor Functioneel en Grafisch design en Realisatie. 

Wat zijn je belangrijkste taken?

 • Het -in samenhang met de andere fondsen- ontwikkelen van de strategie, uitgeefplannen en -concepten op het gebied van Rekenen voor het primair onderwijs;
 • Het samenwerken met collega uitgevers binnen de uitgeverij om de doorgaande leerlijn te borgen en te zorgen dat alle producten van de uitgeverij op elkaar aansluiten. 
 • Het met een team externe auteurs en ontwikkelaars realiseren van multimediale onderwijsmethoden aansluitend op de wensen van de markt;
 • Het aansturen van auteurs, interne collega’s en freelancers bij de ontwikkeling en realisatie van de materialen;
 • Het onderhouden van contacten met scholen, adviesinstellingen en andere instanties en het signaleren van kansen in de markt.
   

Wie zoeken we? Een prettige collega die:

 • een relevante academische opleiding op master niveau heeft afgerond;
 • relevante werkervaring heeft in een educatieve organisatie en/of uitgeverij;
 • bij voorkeur inzicht heeft in de praktijk van het basisonderwijs op micro-, meso- en macroniveau; 
 • ervaring heeft in marktgerichte conceptontwikkeling, zowel folio als digitaal.
   

Wij bieden:

Een functie met impact: bij Zwijsen werken ruim 100 mensen dus ieders bijdrage doet ertoe. Onze betrokken medewerkers zetten zich iedere dag vol overgave in om leren tot leven te brengen voor kinderen van de basisschool. 

Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO voor het Uitgeverijbedrijf en deze worden aangevuld met diverse aantrekkelijke regelingen. Denk hierbij aan een Persoonlijk Keuzebudget, dat je bijvoorbeeld in kunt zetten voor extra vrije tijd of voor het betalen van een opleiding die je wilt volgen. 

Interesse? Neem dan contact op met Arjan Kalhouri op 06-26146344 of mail naar akalhouri@recruitforces.nl.